maandag 20 maart 2017

Vintage stickers

Hoi,

Van het weekend moest ik nog twee kaartjes maken die op de post moesten. De stickervellen lagen nog op m'n bureau en ik had geen zin om het wiel opnieuw uit te vinden dus heb ik nog twee dezelfde soort kaartjes gemaakt als die van vorige week. Een mannelijke en een vrouwelijke versie.De herenkaart is voor m'n schoonvader die deze week 86 wordt en de dameskaart voor een oud-collega. 

En nog even samen op de foto.

Vrijdag is een geslaagde middag geworden, Demi heeft een mooi jurkje gevonden en ook nog een paar schoenen met een hakje. Ze is echt een jongens-meisje en stond ook een beetje verwonderd naar zichzelf in de spiegel te kijken toen ze alles aanhad, zo leuk.

Nog een leuk nieuwtje. Ik kreeg van Karin een mailtje met haar adres, ze bleek veel dichter bij te wonen dan ik dacht. Zij deed het voorstel om samen in de stad een bakje koffie te doen en haar dan het pakketje te overhandigen. Dus hebben we afgesproken voor morgenmiddag, echt leuk om weer iemand van het blog in het echt te gaan ontmoeten.
post signature

vrijdag 17 maart 2017

Uitslag Candy

Hoi dames,

Hierbij de uitslag van de candy die ik weggeef omdat ik al twee jaar een blog heb. Ik zou jullie de prijs allemaal gunnen maar dat gaat nu eenmaal niet. Ik heb het aan de computer overgelaten en de winnaar is


Gefeliciteerd Karin wil je me even een pb met je adres sturen dan kan ik het pakketje op de post doen.  Mijn mailadres is amthomas218@gmail.com.

Ik heb dit bericht voorgeprogrammeerd dus hopelijk gaat dat goed. Ik ben vandaag nl. met Demi naar Gent om te gaan shoppen voor een jurkje voor het eindgala.
Voor iedereen een heel fijn weekend!!


post signature

woensdag 15 maart 2017

Persoonlijke mannenkaart

Hoi,

Vandaag een mannenkaartje die ik een persoonlijk tintje heb gegeven door de naam en de leeftijd op te zetten. Ik heb de sketch van Sketch Saturday gebruikt.  Omdat ik het dp heel mooi vond heb ik een niet te groot stuk bedekt en ook de letters en cijfers zijn uit dit papier gestanst. De drie plaatjes zijn stickers uit een vel van DecoTime en nog twee brads om het af te maken.

Ik ben erachter wie mijn nieuwe volger is, welkom Linda.  Rare blogger, niemand weet hoe we onze volgerslijst kunnen bekijken.

Cardz 4 Guyz - numbers
Brown Sugar- buttons or brads
Scrapping 4 fun - masculine
Knutsels en Kadootjes - persoonlijk
Anreda - mannen

Ik zie jullie vrijdag met de uitslag van de candy!


post signature

vrijdag 10 maart 2017

Candy

Hoi dames,

Vandaag bestaat mijn blog twee jaar. Twee jaar waarin ik er niet altijd even regelmatig kon zijn maar wel altijd met veel plezier. Ik geniet van het kaarten maken, het bloggen, het bekijken van jullie mooie kaarten en het lezen van de lieve reactie's. 

Vorige week was ik met Demi aan het winkelen en ze vroeg wat ik allemaal nodig had. Toen ik uitlegde waarvoor het was vroeg ze of ze mocht helpen uitzoeken. Ik heb haar de vrije hand gelaten omdat ze toch weer een andere smaak heeft en ik leuk vind als ze interesse heeft. Dus hier het te winnen pakketje.Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een reactie achter te laten, je hoeft hem niet op je eigen blog te zetten. Ik verloot de Candy alleen onder dames die al volger zijn! Volgende week vrijdag maak ik de winnares bekend.

Een heel fijn weekend iedereen en geniet van het mooie weer!post signature

donderdag 9 maart 2017

kerstkaart week 10

Hoi, 

Vandaag toch weer een kerstkaartje kunnen maken voor 52 weeks to christmas. Ik zag de sketch gisteren bij Cuttlebug Mania en wist dat ik daarvoor de jute en houten ster wilde gebuiken. 


A snowflakes promise - #37 anything goes
CHCC - #323      CHCC2 - march
The holly and ivy christmas - anything goes

Ik denk dat ik er een nieuwe volger bij heb maar kan niet zien wie. Vroeger kon je zien wie er allemaal volger is, met de nieuwe Blogger kan ik dit niet meer vinden, weet iemand of dat nog kan.  

Ook ik heb me gewaagd aan een bestelling in China wat ik gisteren in de brievenbus vond. Gelukkig goed gegaan want mijn dochter had een paar weken geleden via internet een nieuw hoesje voor haar telefoon gekocht. In het pakje zat een heel oud en gebruikt model, ze is dus opgelicht.

Morgen ben ik terug met een nieuwe bericht. Iedereen nog een fijne avond.


post signature

zaterdag 4 maart 2017

Late verjaardagsgroet

Hoi,

Natuurlijk wilde ik Ingrid ook een verjaardagskaart laten zien maar het was deze week best druk, dus vandaag aan de slag met een kaart uit een boekje van DemoTime. Ik heb er wel wat dingetjes aan veranderd, van langwerpig naar vierkant, stans erbij, ladder verhogen, tekst en knoopjes erbij en een randje aan de zijkant.


Sorry voor de slechte foto, ging niet zo makkelijk om een foto van het voorbeeld te maken.


Friendship Challenge - geburtstag                 Inky Chicks - happy birthday
HobbyVision - inspiratie foto          Craft Addiction -bingo parels,paars,knoopjes
Brown Sugar  - anything goes           Dutch Card Lovers -inspiratie foto
Cute Card Thursday - anything goes             Seize the Birthday - anything goes


Deze kaart mag ook meedoen bij Renate waar je kaartjes uit een boekje een eigen draai moet geven. 
De uitslag van de scan was een beetje dubbel, goed nieuws omdat er geen scheurtje in het kraakbeen zat. Er heeft er wel eentje gezeten en het vocht wat daaruit kwam heeft een cyste gemaakt boven de heupkop. Slechte nieuws was dat er beginnende slijtage te zien was. Donderdag moest ik terug naar het ziekenhuis waar ze onder het röntgen apparaat een injectie in het gewricht hebben gegeven. Deze moet na twee tot zeven dagen voor minder pijn moeten gaan zorgen, ben benieuwd.post signature