woensdag 2 december 2015

mislukte liftchallenge

Hoi,

Vandaag een kaartje wat ik gemaakt had naar aanleiding van de vorige liftchallenge, een rand stempelen en uitknippen. Ik heb niet zoveel stempels en inkt maar ik heb een kerstboompje gekozen. Nou, nou dat stempelen is toch een kunst op zich. Ik heb mijn kaartje dan ook maar niet ingezonden toen ik al die prachtige dingen voorbij zag komen. Maar het idee op zich vind ik heel leuk dus ik ga hier nog wat op oefenen en goede inkt kopen.


Ik zit af en toe op FB, degene die er ook op zitten weten dat er tegenwoordig soms herinneringen worden geplaatst. Zo kwam ik gisteren tijdens het scrollen opeens een foto van mijn vader tegen, hij zou gisteren jarig zijn geweest. Maar als je er niet op bedacht ben schrik je gewoon even. 
Deze foto is gemaakt toen Demi werd geboren, bijna veertien jaar geleden, daarnaast haar grote broer. Opa heeft maar twee en half jaar van zijn kleindochter kunnen genieten. Dit is een dierbare foto.

Vanavond het rijk helemaal alleen thuis dus lekker aan de knutsel en een rondje bloggen.

Lieve groetjes Angélique

15 opmerkingen:

 1. Dat stempelen is zeker een kunst op zich, ook om een goede kwaliteit stempels te hebben en dan nog al die soorten inkt.Een leuk kaartje heb je gemaakt Angelique.
  Een leuke herinnering die foto van je vader.
  groetjes,
  Karin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch geen mis kaartje!
  Is inderdaad schrikken als je plots een foto ziet en er niet op bedacht bent. Zondag vierde mijn schoonzus haar 50ste verjaardag. Mijn ouders gingen vroeger samen met haar op vakantie naar Zwitserland en Oostenrijk. ze liet ook een reeks foto's projecteren, en plots was daar ook een foto van mijn pa en ma, ik was er ook niet echt goed van, had dit helemaal niet verwacht. Anderzijds was het wel lief van haar om die foto ook te tonen.
  Deze foto van je pa met zijn kleinkinderen is ook mooi hé. Lief!
  groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal niet zo gek Angelique, maar het is mijn soort kaarten ook helemaal niet. Maar ook dan is het leuk om te zien dat anderen dit dan wel geweldig vinden en er ook nogeens iets leuks van kunnen maken.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zie niet goed waarom je het niet hebt opgestuurd !!! Best goed geworden de kaart het zou inderdaad wat krachtiger kunnen zijn met een wat donkerder kleur groen ? Maar als je niks had gezegd dan had ik hem misschien niet opgemerkt.

  Wat leuk dat je mooie herinneringen hebt aan de foto . Mooie momenten draag je je hele leven mee koester ze maar . x
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo gek is hij niet... Laatst had ik een keer gewonnen met een kaartje waar ik zelf eigenlijk niet tevreden over was. Na mijn idee waren de anderen veel mooier.. Ik heb gekleurd ikt van de boekenvoordeel.. Van die driehoekjes.. Laatst veel distress inkt gekregen .. Maar weet niet of dat ook geschikt is voor stempels of alleen achtergronden.. Leukste van de lift challenge is dat je iets anders gaat doen.. Mooie dierbare foto.... Groeten miranda k

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Angelique,
  mijn hobby is het ook niet stempelkaarten maken en dan moet alles wel lukken, anders weer opnieuw beginnen..ik vind het een geslaagde poging..
  Mooie foto van je pa en de kleinkinderen, even schrikken, maar dan toch weer blij..
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je het dan toch probeert! En je zult zien, hoe vaker je het doet... Maar ieder zijn ding, toch?
  Een mooie en emotievolle foto van je papa voor jou. Ik ken het.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oefening baart kunst, Angelique. En je kaart mag zeker wel gezien worden!
  Ja, foto's zijn dierbare herinneringen die je moet koesteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind het toch een mooie kaart hoor Angelique! Mooie foto van je vader! Morgen doe ik een aantal stansjes voor je op de post!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Daarom heb ik aan die challenge ook niet mee gedaan Angelique, heb er gewoon niet echt stempels voor in huis en zoals je al hebt kunnen lezen op mijn blog........ik vind stempelen ook knap moeilijk!
  Een foto om te koesteren jouw vader met je kinderen! Onze Sylvia weet helaas niet wat een Oma en Opa, soms heb ik het er nog moeilijk mee want grootouders zijn zo belangrijk voor een kind maar zelf is ze er gelukkig best nuchter onder..........weet ook niet wat ze heeft gemist natuurlijk!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Toch leuk dat je je kaart laat zien Angelique en gaaf dat je je er in gaat verdiepen, je weet maar nooit wat voor stempelSTER er in je verborgen zit ;)
  Een lieve foto van je vader met jouw kindjes.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. niet te streng zijn voor jezelf, maar wat je zegt, goede inkt, doet wonderen inderdaad !
  mooie foto, geniet van je knutseltijd
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is toch een leuke kaart geworden,Angelique.Superleuk afgewerkt met de pearls.Voor teksten en kleine stempeltjes gebruik ik altijd archival inkt. Deze geven een scherpe afdruk.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Angelique mooie kerstkaart! Je hebt de kaart mooi verwerkt! Stempelen is heel lastig maar oefening baart kunst en het zal straks veel beter gaan weet ik zeker ;) De foto van jouw vader met jouw kinderen is heel mooi!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja dit herken ik wel hoor, maar jouw kaart is echt mooi die had zeker mee kunnen doen!. Ik had ook een kaart gemaakt voor die liftchallenge en niet geplaatst, ik had het weer eens niet goed gelezen want je moest ook de sketch volgen en rechts een andere kleur papier gebruiken, ik had alleen een stempelrand gemaakt dus al bij voorbaat kansloos maar verder wel een erg mooie kaart geworden.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, is altijd zo fijn om te lezen. Nog een fijne dag.
groetjes Angelique