vrijdag 27 mei 2016

Gianni 18

Hoi dames,

Eindelijk weer eens een blog van mij. Vanwege een beroerde gezondheid en een enorme inspiratie-dip ben ik een tijdje afwezig geweest. Gisteren toch weer aan de slag gegaan omdat Gianni vandaag 18 wordt en dan wilde ik toch een kaartje voor hebben. Af en toe dronk hij wel eens een biertje maar vanaf vandaag is het legaal. 
Ik heb van een aantal van jullie de verjaardagen gemist, hierbij alsnog gefeliciteerd. Gisteren kreeg ik nog een extra duwtje in de rug om weer aan de slag te gaan. Guus van GerJanne had mijn kaart als de mooiste gekozen en dus vond ik gisteren een cadeautje in de brievenbus. Een hele leuke Snoesje-stempel zodat ik het kleuren kan gaan oefenen. Dank je wel voor het presentje en de hele mooie kaart.


Vanavond een bruiloft van een collega van Nick, morgen boodschappen doen voor Gianni z'n verjaardag en zondag z'n feestje. Er komen twintig mensen die blijven eten dus maken we een buffetje.
Vanaf maandag kom ik weer bij jullie allemaal langs want ik heb jullie gemist.


post signature

22 opmerkingen:

Suzan zei

Angelique van harte gefeliciteerd, wat een mooie leeftijd he 18? Blij dat je weer in blog land bent, je kaart is prachtig!
Groetjes Suzan

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaart! Vervelend dat t met je gezondheid niet ging/gaat. .. Extra leuk om dan een presentje te ontvangen! Groetjes Joanne

Scraptastisch zei

Op zijn tijd hebben we allemaal wel eens een inspiratie dip hoor Angelique, gewoon even tijd voor jezelf nemen!
Gefeliciteerd met je Zoon zijn 18de verjaardag! En dat is een speciale leeftijd, dus moet goed worden gevierd hè!!! Lief van GerJanne zo te lezen is die bij jou heel goed terecht gekomen!!! Rustig aan met blogland hoor! het komt wel weer!
Liefs van Gerie

Nancy Soetaert zei

had je ook gemist Angelique. Een inspiratiedip is niet zo erg, minder met de gezondheid is niet zo goed. Hopelijk snel beter daarmee!
Een dikke proficiat met de 18de verjaardag van je zoon, hopelijk wordt het een leuk feestje, al dan niet met biertjes!
dikke knuffel, Nancy

GerJanne zei

Hoi Angelique, ik had je al gemaild, maar niet gezien dat je een berichtje had geplaatst. Wat een leuke kaart voor Gianni. EN een heel fijne dag! Klinkt nu al gezellig! Doen wij ook vaak, een buffetje als er veel mensen blijven eten. Geniet ervan en dan zien we je volgende week wel weer. Bloggen help ook tegen een inspiratiedip, maar dan moet je er wel fit genoeg voor zijn...
Lieve groetjes,
GerJanne

Margo zei

Wat een leuke kaart zeg ! Zo'n dipje hebben we allemaal wel eens een keertje ! Gelukkig helpt je gewonnen prijs je er zo bovenop !
Groetjes
Margo

Sarah zei

Ja we hebben je gemist!
Santé!! Proficiat voor je nominatie bij Guus. Xx

Ellen zei

Prachtig kaartje hoor..,proficiat met je zoon!
Ik hoop dat je snel opknapt.
Liefs Ellen

Mariken zei

Dipje...kan gebeuren! Je kaartje is in ieder geval erg leuk! En een groot compliment van Guus, jouw kaart is de mooiste!! Fijn weekend!

José zei

Wat een leuke stoere kaart heb je gemaakt, gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal, 18 alweer, ja dat mag wel extra gevierd worden.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke kaart heb je voor je zoon z'n 18de verjaardag gemaakt Angelique. Gelukkig ben je wat opgeknapt om deze mijlpaal te vieren. Wat leuk dat Guus jouw kaart uitgekozen heeft en dat je een mooie stempel hebt mogen ontvangen. Geniet van je weekend en dat dipje gaat misschien zo over als je weer wat fitter bent.....
Lieve groetjes Miranda

Je@net zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt, Angelique.
Gefeliciteerd met de jarige en een fijn weekend gewenst!

Corrie zei

Ik ben al 6 weken ziek Angelique, ik dacht dat het over was, maar het is weer terug gekomen, ik ben nu net een wandelende medicijnkast, pff.
Dat je in een dip zit geloof ik graag, ik heb er ook geen zin in, eerst beter worden.
Ik vind het super van je dat je toch kans hebt gezien om een prachtige kaart voor de 18de verjaardag van je zoon te maken,gefeliciteerd en beterschap hoor.
Lieve groetjes,Corrie

Maia zei

Vervelend een slechte gezondheid en daardoor heb je waarschijnlijk ook minder inspiratie of zin om te freubelen.
Gelukkig komt dat vanzelf weer goed.
Proficiat met jullie zoon!
Schitterend de kaart voor hem!
Gaaf dat je een leuke stempel hebt gekregen, ik ben benieuwd naar je kaart er mee.
Fijn weekend
Groetjes Maia

Marja's kaarten zei

Mooie kaart heb je voor je zoon gemaakt!
Geniet van je weekend ....toch een bijzondere leeftijd 18 jaar!
Jullie ook gefeliciteerd met jullie zoon.
Groetjes Marja.

karin zei

Proficiat met de jarige Angelique ! Je gaat weer een druk weekend tegemoet. Veel plezier en ik hoop dat je weer vlug beter bent.
groetjes,
Karin

Sylviahobbycards zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon,Angelique.Je hebt een mooie persoonlijke kaart voor hem gemaakt.Gefeliciteerd met je prijs.Fijn weekend.

Groetjes,Sylvia.

Dora zei

Wat gaaf, nietwaar, van Guus en Gerjanne. Super leuk dat jij een verrassing in de brievenbus hebt ontvangen.
Dit is een mooie kaart.

Wil Frutsel zei

Een heel mooi kaartje voor een 18 jarige, leuk gedaan!!
xx Wilma

Anneke zei

Hopelijk ben je al wat beter! Ik heb ook even in de lappenmand geleden... Nooit leuk he! Je kaartje is wel erg leuk! Daar ZAl Gianni wel blij mee zijn geweest. Zal wel een leuk feestje zijn geweest ;) En veel plezier met je nieuwe stempeltje
Groetjes Anneke

Nancy zei

Hey Angelique,

Blij dat je terug bent! Je maakte alvast een hele mooie kaart voor jouw 18-jarige...

Liefs,
Nancy

Mary zei

Wat een leuke kaart voor je jarige zoon! 18... Hoe speciaal! Veel plezier zondag en alvast gefeliciteerd.
En wat leuk dat Guus jouw kaartje het mooist vindt! Het kadootje komt jou goed van pas, en helpt het bij je dipje!