maandag 14 november 2016

Hobbydots

Hoi,

Vandaag het tweede kaartje uit het pakket hobby-dots. Eerlijk gezegd wel met een klein beetje hulp van m'n moeder. De lijntjes rond het plaatje waren zo slecht voorgedrukt dat ik het niet goed zag en het turen was niet bevorderlijk voor de hoofdpijn. Zij heeft het mee naar huis genomen en de laatste lijntjes, onder haar daglamp met vergrootglas, voor me geplakt.
Toen we van de zomer op vakantie gingen vroeg mijn moeder of ze de Double Do met stansjes even mocht meenemen. Ze had hier nog nooit mee gewerkt maar is ondertussen een enthousiaste gebruikster. Dus de Double Do wordt lekker gebruikt ook al ligt het bij mij een beetje stil.
Wel ben ik ondertussen al bij velen van jullie al langs geweest en lekker rondgeneusd door de blogs. Is genieten om al jullie mooie creatie's te bekijken.Onze zomervakantie is trouwens ook wel heel anders gelopen als gedacht. We zijn naar Turkije gegaan maar helaas kreeg mijn vriend de tweede dag een hartinfarct. Binnen anderhalf uur lag hij daar in de operatiekamer om gedotterd te worden, bleek dat zijn aorta volledig dicht zat. Tijdens de operatie is hij twee keer gereanimeerd dus werkelijk door het oog van de naald gekropen. Na zes dagen mocht hij het ziekenhuis verlaten waar we nog vijf dagen in het hotel moesten blijven omdat hij niet mocht vliegen. Gelukkig gaat het herstel meer als voorspoedig en mag hij ondertussen weer vier dagen per week werken.

Nu snel naar bed, is alweer laat geworden.


post signature

22 opmerkingen:

 1. Sjee, Angelique, wat een verhaal!! Dat is geen leuke vakantie geweest. Wat zullen jullie geschrokken zijn. Moet er niet aan denken! Gelukkig dat het nu weer beter gaat.
  Je kaart is mooi geworden. Ik heb me er nog nooit aan gewaagd, de hobbydots. Lijkt me inderdaad een gepriegel.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge, het zit allemaal niet mee de laatste tijd ls ik het zo allemaal lees. Wel ben ik blij voor je dat je weer een beetje aan het kaarten maken bent. Dit kaartje is in elk geval prachtig geworden. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kaartje Angelique !
  Wat vreselijk om zo'n vakantie mee te maken zeg ! Dan komt er van rust en ontspanning helemaal niets in huis !
  Gelukkig herstelt je man nu wel goed, maar dat is toch allemaal erg heftig !
  Ik hoop dat jij je ook snel beter voelt !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Angelique,
  Allereerst wil ik je bedanken over je hartverwarmende mooie reactie op mijn blog over mij, deed me heel veel deugd.
  Ik vind je kaartje mooi en lief dat je mama hielp.
  Je gaat door een zware tijd. Ik hoop dat je hier en daar kracht kunt putten en alles beetje bij beetje lichter wordt. Veel sterkte. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaart! Ik snap best dat je die kleine puntjes niet altijd ziet. En dat is een spannende vakantietijd geweest. Fijn dat het de goede kant met hem opgaat Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kaartje Annigide, wat een spannende tijd, wens je vriend van harte een spoedig herstel....

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart,Angelique.Mooi gedaan met de hobbydots.Fijn dat het herstel van je vriend voorspoed voorloopt.Wat een vervelende vakantie.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een verhaal Angelique, wat moet jij ontzettend geschrokken zijn! In plaats van vakantie staat je leven in één keer op zijn kop! Wat een zorgen zal je hebben gehad?! Wel heel fijn dat het weer stukken beter gaat nu met je man, nu jij nog hè! Rustig op pakken allemaal weer! Wat een ongelooflijk gepriegel je kaart!!!! is wel mooi geworden! Wat leuk dat Mams zo enthousiast is met de hobby!
  Pas goed op jezelf...liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Angelique, ik heb je vorige berichtjes gemist. Blij dat je weer terug bent in Blogland. Minder leuk zijn je andere berichten. Ik hoop dat de revalidatie voor je aanslaat en ook heel veel sterkte met je man.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En je kaartjes zijn heel mooi. Ik heb daar geen geduld voor voor die Hobbydots.

   Verwijderen
 10. Mooi kaartje is dit! je vorige berichtje miste ik ook, dat was een oppasdag en dan heb ik nooit blogtijd met twee dagen werken erachteraan. Hopelijk gaat het met de revalidatie zoals je zou willen. Wat een heftig verhaal over je vriend, dat moet heel naar geweest zijn. Maar wat heerlijk dat hij alweer zover is opgeknapt dat hij alweer vier dagen werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Angelique, ik heb je 3 laatste berichtjes even doorgelezen en naar je mooie kaarten gekeken. Jij hebt wel wat meegemaakt de afgelopen periode. Ik ben blij dat je man door het oog van de naald is gekropen en nog bij je is. Dat was schrikken. En dan je hoofdpijnen...ik weet wat het is. Dat is niet fijn. Ik hoop voor je dat de revalidatie gaat helpen.
  Lieve groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oei....Angelique....dat is nogal wat van je man.Hopelijk gaat het nu weer goed met hem!
  Dan hebben jullie niet veel gehad aan de vakantie.
  Je kaartje is erg mooi geworden met wat hulp van je moeder....wat lief!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeetje Angelique, was dat schrikken. Dat is zeker door het oog van de naald gekropen. Fijn dat het nu al zoveel beter gaat en nu hopen dat dit bij jou ook spoedig het geval mag zijn. Fijn dat je mams even een helpende hand reikte, je kaart is heel erg mooi geworden vind ik maar wat een priegelwerkje is dat. Petje af voor je geduld :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Angelique. Dat was even schrikken..... en vooral als je op vakantie bent. Gelukkig dat het goed gaat met je vriend. Je hebt een nare tijd achter de rug. Hopelijk gaat het nu met alles de goede kant weer op. Je kaart is erg leuk. Mooi strak. Veel sterkte met alles. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jee jullie maken het ook mee zeg! Zelfs in jullie vakantie maar gelukkig gaat het weer beter.
  Dat moet schrikken zijn geweest zo in het buitenland.
  Wat leuk dat je moeder ook deze hobby heeft,dat zou ik ook wel willen. Lijkt me heerlijk af en toe samen tefreubelen en dingen te delen.
  Lief dat ze deze kaart voor je afgemaakt heeft!
  Complimenten voor jullie allebei!
  Hou metaal!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oeps dieautomatische aanvuller grrr.ook wel lachwekkend watdieersoms van maakt ..metaal
  Ik bedoelde hou je taai!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. He bah wat een naar verloop van jullie vakantie is dat geweest. Fijn dat het nu wat beter met hem gaat, nu jij nog! Wel fijn dat je moeder je zo heeft geholpen bij je kaartje die trouwens erg mooi is. Hobbydotten is niks voor mij maar de resultaten ervan vind ik wel mooi. Je vroeg me naar de spullentjes uit China. Die bestelde ik bij Ali-express. Je moet wel goed kijken waar je bestelt, want er is veel prijsverschil. Soms 2 euro voor een mal waar ze ergens anders voor 8 euro worden aangeboden. En de levertijd kan lang zijn. Bij mij viel het wel mee, een week of 5. En dan bijv. Zoeken op: metal cutting dies. Dan zie je heel veel verschijnen.
  Succes en hou je taai!
  Lieve groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 18. He bah wat een naar verloop van jullie vakantie is dat geweest. Fijn dat het nu wat beter met hem gaat, nu jij nog! Wel fijn dat je moeder je zo heeft geholpen bij je kaartje die trouwens erg mooi is. Hobbydotten is niks voor mij maar de resultaten ervan vind ik wel mooi. Je vroeg me naar de spullentjes uit China. Die bestelde ik bij Ali-express. Je moet wel goed kijken waar je bestelt, want er is veel prijsverschil. Soms 2 euro voor een mal waar ze ergens anders voor 8 euro worden aangeboden. En de levertijd kan lang zijn. Bij mij viel het wel mee, een week of 5. En dan bijv. Zoeken op: metal cutting dies. Dan zie je heel veel verschijnen.
  Succes en hou je taai!
  Lieve groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Angelique,
  Wat een mooie kaart leuk dat je mama ook wat freubel gezellig zou ik ook wel willen .
  Wat een vakantie zeg je moet het maar meemaken doet moet echt schrikken zijn .Hopelijk gaat het al heel wat beter .
  Alvast een fijne zondag groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hey Angelique,

  Zo te lezen hebben jullie geen leuke tijd meegemaakt... Eerst jouw vriend en dan jijzelf... Hopelijk komen jullie er helemaal weer bovenop.
  Ik had je al gemist op je blog, had nog eens een berichtje nagelaten op je post van juni.
  Blij dat je er weer terug bent en doe maar rustig aan, alles mag, niks moet op kaartjes-maken-gebied... Geniet maar van je blogrondje... We komen je wel weer tegen...

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, is altijd zo fijn om te lezen. Nog een fijne dag.
groetjes Angelique