maandag 4 maart 2019

Doe@ding demodag

Hoi,

Afgelopen vrijdag en zaterdag waren er demodagen van Doe@ding in Spijkenisse. Nick reed zaterdag naar z'n vader in Scheveningen en zette mij daar eerst af. Ik had er afgesproken met Nancy om samen een gezellige dag te hebben. 
Petra Meijboom had een oproep op FB gezet om een naamlabel te maken, ik had hem versierd met 2 schattige muisjes.

Hieronder het verslag wat Nancy op haar blog zette en aangezien zij alle namen etc kent en alles zo gedetailleerd heeft beschreven heb ik haar stukje hieronder gekopieerd.


We kozen een paar workshops uit om te doen.  De eerste volgden we bij Angelica van Dijk, een bekende van Club Cards and More.  Bij haar maakten we een kaart opgebouwd uit 3 dubbele cirkels, die naar boven open klappen.

Daarna schoven we aan bij Alice Huisman voor een Studio Light-workshop.  Een houten labeltje met gesso bewerkt, gekleurd met waterverf, een paar achtergrondstempeltjes, een stempelafdrukje uitgekozen,  ook geverfd en afgewerkt met washitapejes...  Tof!

Bij Elma Wisse maakten we ook een heel mooi kaartje, leuke opbouw met banners en strookjes papier, een bloemetje erbij, leuk!

Na een broodje kroket (wordt traditie op deze demodagen...) zijn we de demo's gaan bekijken, veel te veel te zien, veel te veel moois, ... hoe kies je daaruit wat je ook wel eens zou willen proberen...
De leuke alcoholachtergrondjes bij Diny Sprakel, scheerschuim met oxide-inkt bij Petra, alcoholinkt door stencils op de gelliplate bij Bianca, toffe kaarten bij Tineke, Anja, Miranda, inschilderen van stempeltjes bij Carla, ...  veel te veel om op te noemen!

We besloten de namiddag met een laatste workshopje bij Nel van Sintmaartensdijk.  Mixed Media met clear embossing, structuurpasta, inktjes, tissuepapier ... 

En het resultaat van een supergezellige dag!
Even ter informatie, allebei de heren hebben het ziekenhuis ondertussen verlaten en voelen zich al wat beter. Nu aanschuiven aan tafel en vanavond kom ik bij jullie langs.


Lieve groetjes Angélique23 opmerkingen:

 1. wat leuk dat jullie zo'n gezellige dag hebben gehad! Jouw kaartjes zijn ook erg mooi. Vooral die turqoise met vogeltjes vind ik zo schattig!
  Hoop dat het inmiddels weer een beetje met je gaat?
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een erg gezellige dag en wat een leuke workshopresultaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, jullie hadden een heel leuke dag, en wat prachtige workshops ! Je naamlabel is schattig ! Ik heb er ook eentje zelf gemaakt, dat draag ik in Nijkerk (Art Specially Event). Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had idd Nancy's toffe verslag al gelezen. Leuk dat jullie weer samen hebben kunnen genieten en zulke gave creaties hebben gemaakt. Je naamtag met muisjes is schattig!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had bij Nancy al gelezen dat jullie zo'n gezellige dag hebben gehad! Toffe workshops hebben jullie samen gevolgd! Heel mooi naamkaartje heb je gemaakt, die letters zijn prachtig!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige winst heb je behaald Angelique! Je naamkaartje met de muisjes is helemaal top. Fijn dat je het zo gezellig hebt gehad. Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt allemaal heel gezellig en je resultaten zijn prachtig. Zo leuk om samen aan de knutsel te gaan. Een hobby delen is heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ha, aan het naamkaartje had ik niet meer gedacht!
  was fantastisch leuk he zaterdag, woensdag weer samen op stap, het kan niet op! ;-)
  lieve groetjes
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je creaties zijn prachtig geworden. De 1e week van april ga ik als het goed is met mijn man mee naar de maasvlakte. Heeft daar 1 keer in het jaar een week cursus. En deze keer ga ik mee. Ik hoop dat het mooi weer wordt dan kan de fiets mee en kan eindelijk een keer naar Doe@ding. Gelukkig zijn de mannen weer thuis. Weer een zorg minder.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat fijn dat je zo'n leuke dag hebt gehad en wat een mooie resultaten! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er top uit , klinkt ook als een super gezellige dag !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ook hier zie ik hele mooie kaarten en tags. Wat een leuke dag hebben jullie gehad.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuke kaartjes en tags hebben jullie gemaakt, heb je de nieuwe technieken al geprobeerd thuis?
  tot morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke tags en kaartjes. Dat was een gezellig dagje en morgen weer aan de freubel :) Veel plezier morgen. Ik zal aan je denken als ik aan het bolussen bakken ben :)
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo te lezen was het een leuke, leerrijke dag en vele mooie dingen gemaakt.
  Prachtig allemaal Angelique.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke kaarten heb je gemaakt.
  Jullie hebben er vast weer een feestje van gemaakt
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een gezellig dag ...met heel mooie workshops resultaten Angelique.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat klinkt goed! Een gezellige dag en mooie resultaten ook nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat gezellig om zo samen af te spreken en van alles te ondernemen. Leuke creaties hebben jullie gemaakt en natuurlijk weer veel ideeën opgedaan. Dat is toch altijd het leukst op zo'n dag én natúúrlijk dat broodje kroket..LOL. Lekker nagenieten Angélique ;P
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke creaties hebben jullie gemaakt, super! Fijn dat de mannen allebei weer thuis zijn.

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jullie hadden het duidelijk naar jullie zin ! Wat een mooie resultaten ! Fijn om te lezen dat de mannen aan de beterhand zijn !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, is altijd zo fijn om te lezen. Nog een fijne dag.
groetjes Angelique