maandag 20 mei 2019

Moederdag cadeau deel 1

Hoi,

Zaterdagochtend was het dan zover, om acht uur stapten we mijn moeder en ik bij Nick in de auto om naar Spijkenisse te rijden.  Ruim om tijd kwamen we aan bij Doe@Ding en kon Nick verder rijden naar z'n ouders in Scheveningen. We bleken met 48 dames te zijn die over 4 tafels waren verdeeld. Onze eerste workshop werd gegeven door Marleen van der Most en was een cadeaumapje met een wikkel eromheen. Voor binnenin het mapje kregen we een zakje bloemzaadjes, zo werd het echt een leuk lente-cadeautje.

Terwijl we bezig waren werden we voorzien van koffie/thee en iets lekkers voor erbij. Het leek of de dames aan onze tafel een wedstrijdje deden wie het eerste klaar was en dat werd ook duidelijk gemeld. Wij trokken ons er niks van aan maar waren niet klaar waardoor we het plantenrekje thuis af hebben gemaakt. 
De demonstratie-dames schoven door, Petra Meijboom kwam daarna bij ons. Dit is een heel ander soort kaart en voor m'm moeder waren het embossen met embossingpoeder en de oxides nieuw. We hebben wel gelachen want inkleuren bleek nu niet onze sterkste kant. Wat was ma blij dat het tijd was om te lunchen want dit bleek niet haar stijl te zijn.We werden uitstekend verzorgd met verschillende broodjes en drankjes en konden even uitpuffen want zo'n workshop is toch wel hard werken. Hoe de andere twee kaartjes eruit zien is voor de volgende keer.


Lieve groetjes Angélique


22 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit Angelique, lijkt me ook erg leuk om eens naar toe te gaan. Wel jammer dat het zo vlug moet gaan allemaal, moet ook een beetje ontspanning zijn vind ik.
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaarten heb je gemaakt. Goed om zo te ervaren wat je leuk vindt om te maken.
  Meestal heb ik de kaarten op een workshop ook niet klaar!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om samen dit met je moeder te doen. Mooie kaarten.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig om met je moeder op stap te gaan. En nog mooi resultaat ook. En ja daar zijn de workshops zo mooi om, om te kijken wat je leuk en niet leuk vindt. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gezellig om samen workshops te doen, kun je meteen zien of iets je ligt of niet. Goed dat je je niet gehaast hebt hoor, je zit daar ook voor je ontspanning toch? Mooi resultaat trouwens, ziet er super leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie hadden een leuke dag samen en ook al moest het kennelijk snel, mooie resultaten en fijn zó te ontdekken of iets je wel licht!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een gezellige leerzame dag hebben jullie samen gehad.
  leuk zo met je moeder samen.
  En nog iets moois gemaakt ,fijn toch.
  Groetjes, Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gezellig zo samen aan de knutsel met een heel mooi resultaat! Een creatie maken hoeft geen wedstrijd te zijn..gelukkig hebben jullie zich daar niets van aan getrokken.Ben benieuwd naar je andere creaties.
  Groetjes, Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Groot gelijk lekker je eigen tempo houden en altijd leuk die verschillende technieken te maken. Het gaat om het plezier samen en dat hebben jullie wel gehad en deze kaartjes zijn heel erg mooi geworden Angelique.
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Volgens mij hebben jullie een hele leuke en gezellige workshop gevolgd bij doeAding Angelique...en ja daar heb ik ook last van op zo een workshop...een soort van wedstrijdje wie het eerste klaar is..en dan ga je fouten maken...maar zo kom je er wel achter welke techniek je het beste ligt
  Deze kaartjes zijn wel prachtig gemaakt hoor...ben ook nog nieuwgierig naar de andere kaartjes
  lieve groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super cute design and flower seed idea.

  Hugs Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ontzettend leuk.
  Zo'n workshop lijkt mij ook heel gezellig, alleen het snelle werken, ik knutsel liever in mijn eigen tempo.
  Ik vind vooral de eerste kaart heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een leuke kaartjes heb je gemaakt, heerlijk winkel he Doeading...
  Alles op je eigen tempo. en inderdaad gewoon thuis lekker afmaken..wel leuk om verschillende technieken uit te proberen zo..
  Liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om samen met je moeder zo'n knutseldag te hebben en dan ook nog verschillende technieken uit te proberen.
  Mooie kaarten heb je gemaakt.
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gezellig zo samen met je moeder een dagje op stap.
  Deze twee kaartjes zijn al supermooi!..ben benieuwd wat je verder nog maakte.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je hebt twee mooie kaarten gemaakt.
  Leafs Tietje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat hebben jullie een gezellige dag gehad met mooie kaartjes! Nicolette en ik gaan ook altijd rustig onze gang op zo'n dag hoor, thuis afmaken kan je vaak ook lekker rustiger.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi hoi Angelique
  Wat fijn dat jullie zo hebben genoten!
  Ik heb dezelfde ervaring met het volgen van een workshop, vooropgesteld het is supergezellig maar het is mij teveel, als ik een workshop volg ga ik na de lunch meestal naar huis, mijn energie is dan op
  Mooie creaties hebben jullie gemaakt en leuk dat je dan kennis gaat maken met technieken die je anders nooit doet, ben benieuwd naar je volgende bericht!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hele toffe kaarten! En workshoppen is leuk, maar ook intensief!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, jullie hadden zeker een heel leuke dag, de kaarten zijn prachtig ! Maar om ter snelste klaar zijn is ook niets voor mij. :) Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gezellig, samen met je moeder naar de workshop. Laat je niet gek maken door een paar super enthousiastelingen hoor, het gaat erom dat jullie genieten! Hele leuke kaarten gemaakt in ieder geval, niks mis mee om thuis lekker samen verder af te maken, groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, is altijd zo fijn om te lezen. Nog een fijne dag.
groetjes Angelique