vrijdag 8 mei 2020

An-Na Swap 3

Hoi,

Vandaag alweer de derde opdracht van de An-Na swap waarvoor Nancy mij heeft uitgedaagd. 

Deze keer geen moeilijke uitdaging want ik mocht alles maken wat ik wilde als ik maar iets gebruikte van het pakketje.

Ik gebruikte drie kleuren foam, wit, lichtblauw en donkerblauw en de bloemenstansen om bloemen mee te maken en uit het kleurenblokje 2 velletjes om te matten en alles uit te stansen. 

Hieronder nog even de foto van het prachtige pakket wat ik ontving, er staan nog genoeg dingen over om zeker nog 2 mooie kaarten mee te maken. Nu de foto op de computer staat, zie ik dat de tekst op m'n kaart niet evenwijdig staat, grrr, daar kan ik slecht tegen. Maar ja, vast is vast. 

Helaas zijn de maatregelen nog niet opgeheven en zeker België zit tot 8 juni op slot. Dus één dezer dagen gaat er een pakketje Nancy haar kant op voor de 2e ronde swappen. Gelukkig had ik voor deze quarantaine al wat spulletje in m'n mandje laten vallen want ik ben 1x heel kort gaan winkelen maar voel me daar totaal niet prettig bij. Ik weet dat ik waarschijnlijk te angstig ben maar doordat ik continue hoofdpijn heb probeer ik te voorkomen dat ik ook nog ziek word. En jullie dames, gaan jullie er ondertussen wel gewoon op uit? Op blijven jullie ook nog liever thuis? (als dat kan natuurlijk).

Gaan jullie mee bij Nancy kijken wat zij voor kaart gemaakt heeft?Lieve groetjes Angélique


24 opmerkingen:

 1. Hoihoi, prachtig kaartje heb je gemaakt en met supermooie bloemen, details en het plaatje is beeldig!
  Ik kom ook de deur niet uit hoor omdat ik doodsbang ben om besmet te worden...het leed is te groot als je op de ic terecht komt, ik moet er niet aan denken dus we zijn super voorzichtig maar zien daardoor ook de kinderen niet en we missen Anna des te meer. Er komt ook nog een tweede kleinkind aan...ik hou mn hart vast hoe dat dan allemaal gaat! Hartverscheurend toch!
  Blijf gezond meis en hou je haaks, ook voor je man!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie kaart, Angelique.
  Ik werk in de kinderopvang en dat gaat gewoon door, maar verder ben ik zoveel mogelijk thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje, heel mooi het vogeltje! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje, Angelique! Leuk dat bij een "alles mag" er ook echt heel verschillende kaarten ontstaan met hetzelfde materiaal.
  En leuk dat je een pakketje voor Nancy aan het maken bent.
  Ik moet voor mijn werk onder de mensen zijn, dus in mijn vrije tijd vermijd ik dat. De supermarkt moet, maar andere winkels sla ik momenteel zoveel mogelijk over. Ik heb wel online dingen besteld, normaal gesproken doe ik dat niet vaak.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi kaartje heb je gemaakt, Angelique!
  Winkelen is op dit moment ook niet mijn hobby, het is mij te beladen, gelukkig kun je onlinevook winkelen....
  Op dit moment geniet ik van mijnvakantie, maar op mijn werk voelde het ookniet zo veilig....
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaart heb je gemaakt met de spulletjes van Nancy. De bloemen vind ik helemaal geweldig!
  Ik kom net van AH, dat is ook het enige uitje van de week, maar echt leuk is het niet. Voor de rest gaan hier maandag na lange tijd de andere winkels weer open, maar mij zien ze er niet. De (klein)kinderen hebben we ook al 7 weken niet meer gezien, dat mis ik!
  Fijn weekend!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke kaart heb je gemaakt mooie details om naar te kijken. Ik begrijp je goed, ik ga 1x per week op vrijdag boodschappen doen 2 winkels achter elkaar maar niet met plezier. Verder komt ik nergens.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. toffe kaart Angélique! Je foambloemen zijn heel mooi geworden.
  moesten we onze kaarten naast mekaar leggen, je zou niet denken dat ze met hetzelfde pakketje gemaakt zijn he, vind ik eigenlijk wel leuk!
  winkelen is aan mij ook niet besteed in deze periode, enkel eens naar de bakker of apotheek. Hellofresh is onze grote vriend en de rest van de boodschappen doet Johan. Er is hier ook nog veel minder open dan bij jullie. Vanaf maandag gaan de meeste winkels weer open, dus dan ga ik snel voor nieuwe schoenen, heb dringend zomerschoenen nodig waar die steunzolen in passen... En de week nadien eindelijk eens naar de kapper, helaas een andere dan anders, want ik mag nog niet naar Holland he... Grappig eigenlijk dat ik daar zelfs al een kapper heb...
  En zondag mag ik eindelijk ook eens naar mijn pa. We mogen vanaf zondag 4 contacten buiten gezinskring hebben... Ingewikkeld om alles goed te volgen, maar superbelangrijk als we niet ziek willen worden of niet voor de rest van het jaar in afzondering blijven...
  Lieve groetjes
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat mooi met die bloemen erop Angelique ! Prachtig kaartje.
  Helaas is er nog niet veel verbeterd in de samenleving en ik doe ook alleen de meest noodzakelijke boodschappen. Ik ben wel eens naar de Action geweest omdat ik iets nodig had, geen pretje om daar te lopen nu, maar er blijft toch altijd iets aan mijn vingers hangen uit de hobbyrekken :)
  Groetjes en hou je goed !
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kaart maakte je met spulletjes uit het pakketje Angélique. Twee heel verschillende kaarten bij jullie maar wel allebei te maken met de natuur.
  Ik blijf ook zoveel mogelijk thuis, alleen 2x per week boodschappen doen en breng dan meteen voor mijn ouders mee. Alleen als ik écht iets wil hebben zoals laatst plantjes voor de tuin ga ik 's-ochtends meteen bij opening door de week en sta binnen een half uur weer buiten want ontspannend voelt het niet. Ik geniet nu wel lekker van mijn fleurige tuintje hihi.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kaart Angélique. Ik ga elke dag fietsen in het groen. Een paar keer per week ga ik naar de biowinkel voor eten. Steeds wat we nodig hebben. In die winkel valt de drukte heel erg mee en Aranka werkt daar. Voor de rest is er niks open in België, enkel stoffenwinkels maar daar is nu een mondmasker-maak-hype. Dus ik naai met wat ik heb en trek mijn plan. Als maandag de winkels weer open ga, zie je mij daar ook niet, ik wacht rustig af en we trekken onze plan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kaart Annigide.
  Ik doe ook alleen de hoog nodige boodschapjes.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie kaart heb je gemaakt Angelique. Zo weinig mogelijk naar de winkel. Regelmatig de natuur in op de fiets of wandelen. Afstand houden... maar rustig aan. Grieten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel erg mooi pakket kreeg je een je maakte er een mooie kaart mee.
  Kaarten met vogels vind ik erg mooi, zeker deze kleurige.
  Als je niks gezegd had over de tekst had ik het niet gezien😉, maar nu....😂, ik snap waar je bedoeld met dat ergeren, ik heb dat ook.
  Gewoon wegsturen, de ontvanger ziet het waarschijnlijk niet eens!

  Ik ga heel weinig de deur uit. Wij hebben een grote tuin en ik hobby veel (kaarten maken en haken), ik heb veel hobby spullen dus ik verveel me niet.
  Mijn man doet de boodschappen, die kan dat beter en weet de weg ik de supermarkt.
  Ik ga naar de andere winkels, mocht dat nodig zijn, (toilet spullen, postzegels, wasmiddel, soep kommen, dat soort dingen), daar wil ik mijn man niet voor op uit sturen, daar is zoveel keus in en hier in huis gebruiken we allemaal iets anders, dus lastig voor hem een ik weet wat ik moet hebben.
  Meestal bel ik dan ook gelijk mijn ouders, of zij nog iets nodig hebben, dan neem ik dat ook mee.
  Ik vind het totaal niet ontspannen!! Ben drukker met mijn mede winkel gebruikers in de gaten houden dan met de spullen kopen die ik nodig heb, ik ga daarom dus zo weinig mogelijk.
  Wij wonen op het platteland, dus wandelen (met hond) kan hier wel ontspannen!
  Succes en sterkte en vooral, blijf gezond.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Angelique
  Jij vroeg wat ons Saartje voor een ras is, nou een mengeling dus, Malthezer tshi shu en superlief!
  Liefs en groetjes Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie kaart Angelique.
  Helaas ja België zit nog op slot en zal niet zo rap zijn grenzen open zetten vrees ik.
  Alvast een fijn weekend, groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel gezellig om zo met elkaar bezig te zijn door een gezellig pakketjecte sturen Angelique! Prachtige kaart met de foam bloemen. Ik blijf ook thuis en haal boodschappen op hele rustige tijden, maar andere winkels sla ik nog steeds over. Wel een ommetje en fietsrondje al word dit ook steeds drukker 🤦‍♀️
  Groetjes Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ook jouw kaartje is prachtig en weer heel anders dan van Nancy ....leuk gedaan Angelique!
  Mij zie je ook niet in winkels hoor....een x per week naar de supermarkt en dan weet ik iet hoe snel ik er weer uit moet.....vind er niks aan!
  Wij zijn wel vaak buiten in de tuin of samen wandelen. Vandaag hebben we nog 20 km gefietst....dus wel veel buiten....daar hou ik van!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk dat jullie elkaar zo uitdagen, je kaart is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie kaart met de vogel en de mooie bloemen.
  Leuk om elkaar zo uit te dagen. Vrijdag komt er ook weer een uitdaging van Mieke en mij op ons blog.
  Ik ga weinig de deur uit. Naar de supermarkt, mijn werk en afgelopen week even snel naar de Action. Maar bij de eerste Action waar ik kwam stonden ze buiten in de rij te wachten tot ze naar binnen mochten. Toen ben ik maar naar een ander dorp in de buurt gereden en heb daar gehaald wat ik moest hebben.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het is een fleurig kaartje geworden, kan ook bijna niet anders met zulke mooie papiertjes

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Beautiful image, colors and flowers Angelique. I myself would rather to be careful than get sick.

  Hugs Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Prachtig kaartje heb je gemaakt met de swap spullen! Snap dat je het vervelend vindt van de tekst, ik ben net zo 😄. En, nee, ik blijf zo veel mogelijk thuis, doe alleen 1x in de week een boodschapje en mijn man doet 1x in de week de grote boodschappen bij een andere supermarkt.Gezellig shoppen is er niet bij, geen zin in ook. We werken nog steeds thuis al ga ik eens in de week/twee weken een dagje naar kantoor. Ga wel binnenkort weer naar de sportschool, buiten sporten, en daar kijk ik wel naar uit. Kapper heb ik ook nog steeds uitgesteld, heb net voor de 2e keer zelf de schaar erin gezet😨😂. Fijn zonnig weekend en blijf gezond! Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, is altijd zo fijn om te lezen. Nog een fijne dag.
groetjes Angelique