dinsdag 6 oktober 2015

Keeper in actie

Hoi,

Vandaag een voetbalkaart voor een neefje die negen wordt, de kaart is al onderweg naar Oostenrijk. Ik heb de sketch van Friday Sketch Challenge gebruikt. De voetbalrand zat op het knipvel. Het dp heb ik eens van Margo gehad en dat combineerde hier wel heel leuk bij.

Friday Sketch Challenge - # sketch 101

Zondag een heerlijke dag in Apenheul gehad. Op dringend aanraden van mijn vriend en zoon af en toe gebruik gemaakt van de rolstoel die we daar geleend hadden. Ik wilde het zelf eigenlijk niet maar moet zeggen dat het bijkomen van het uitje nu minder lang duurde en ik minder pijn had. Maar het was wel een grote stap om het te doen. 

Dan nog een vraag voor jullie: ik wil graag een stansmachine gaan kopen, ik zie zoveel mooie dingen die je daar mee kan doen. Welke machine hebben jullie en wat zijn jullie ervaringen? Alvast bedankt.

Nu nog even bij jullie langs.
 Groetjes Angélique


17 opmerkingen:

  1. Hoi Angelique,
    wat een gave kaart voor je neefje. Mij neefje is ook net 9 geworden, maar die is in de ban van vliegtuigen... zie je binnenkort.
    Kan me voorstellen dat het een stap is om in een rolstoel te zitten. het liefst blijf je onafhankelijk. Maar als je dan merkt dat je de volgende dag minder moe bent, heb je het misschien de volgende keer makkelijker.
    Ik heb een heel oude Cuttle bug. Ik was bang dat hij het zou begeven en heb toen de nieuwst Big Shot gekocht, A4 model. Maar die bevalt me niet zo. Hij snijdt heel goed, mar zo ontzettend goed dt hij bijna ook meteen embosst en dat is niet de bedoeling. Ook krijgt het papier op een gegeven moment afdrukken van de beschadigingen van de platen.
    Ik ben nog steeds weg van de cuttlebug. Daar kun je nieuwe platen bestellen als ze versleten zijn en die zijn minder duur, omdat ze kleiner zijn.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Angelique,
    gave kaart voor een jarige voetbalfan..grote stap om in een rolstoel te gaan zitten, maar wel lekker als je dan de volgende dag minder moe bent.
    Als ik een dagje weg ben geweest, heb ik ook een paar dagen nodig om bij te komen..
    Ik heb de Big Shot al jaren, wil nooit meer een ander, geweldige machine,
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Angelique,

    Prachtige kaart. Heel mooi. Mijn zoon heeft ook gevoetbald toen hij nog een kleuter was. Nu is hij in de ban van judo.

    Ik had eerst een double do. Goei machientje, maar je krijgt er geen mallen door van sissix omdat die te dik zijn. Toen heb ik een bigsshot gekocht. Niet de A4 maar de gewone. Ben er kei content van.Ding zit zo stabiel, snijd supergoed en embost prachtig. Echt een aanrader. Als de platen versleten zijn kun je ook hier nieuwe platen van bestellen. Maar eerlijk als mijn bigshot het zou begeven dan denk ik dat ik de E bosser zou kopen, das een electrische. Heb er ook al mee gewerkt. Super ding. Heeft magneet vellen, dus je stansen blijven ook goed zitten en kunnen niet verschuiven tijdens het snijden. Maar daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is een geweldig mooie kaart voor je neefje Angelique.
    Wat leuk dat je een snijmachine gaat aanschaffen, daar zul je geen spijt van krijgen hoor!
    Ik heb zelf al jaren een Cuttlebug, waar ik erg tevreden mee bent. Toch heb ik pas bij een vriendin gewerkt met een Sizzix... en dat ging wel heel soepeltjes!

    Groetjes Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het valt ook niet mee om in een rolstoel te gaan zitten Angelique, maar de pijn en energie die je jezelf bespaart is het waard. Ik heb inderdaad weinig keus maar ook bij mij heeft het even geduurd voor ik zover was hoor. Niemand doet het voor zijn lol maar uiteindelijk zal je blij zijn dat je het deed en wilde je het dat je het eerder had gedaan. Nu lekker bijkomen want ook dat hoort erbij ( het blijft een afweging bij mij, wat doe ik wel, en wat niet) Je kaartje is hartstikke leuk, lekker stoer. Liefs sabine ps ik heb n cuttlebug, was toen 1 van de eerste machines en die doet het nog steeds prima

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een sportief Kaartje Angelique, erg leuk hoor. Super dat je ook een snijmachine gaat aanschaffen want danwordt kaarten maken nog leuker. Ik ben begonnen met een cuttlebug die ik van Marktplaats haalde en dat ging prima. Ik heb nu een Trouvaille en dat is ook prima. Niet veel verschil vind ik alleen kan er door de trouvaille A4 papier en dat is soms wel handig. De platen zijn volgens mij bij alle machines wel los te bestellen als ze slecht zijn.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een leuke en stoere kaart, Angélique. Heel geslaagd!
    Ik van de Cuttlebug overgestapt naar de Big Shot, die draait heel wat makkelijker en dus al veel plezier van gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk sportief kaartje!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Toffe voetbalkaart Angelique!
    Moet idd moeilijk zijn om die eerste 'stappen' naar/in een rolwagen te zetten! Maar als het helpt om de dag leuker door te komen, minder vermoeid, minder last nadien, dan helpt dit vast om het te (leren) aanvaarden.
    Snijmachine: ik heb een cuttlebug, ben er supercontent mee! Moest die kapot gaan, dan zou ik misschien gaan voor een e-bosser. Zag die op beurzen, kan meer tegelijk stansen. Maar die neemt dan ook weer veel meer plaats in...
    Laten weten als je er een gekocht hebt, ik heb hier nog iets liggen dat je misschien wel leuk zal vinden. Heb je dan al een malletje extra. Want als je daar eenmaal mee begint...
    lieve groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gaaf kaartje, een voetbalfan is hier natuurlijk erg blij mee!! Slim dat je de rolstoel af en toe gebruikte en hebt ervaren dat het je minder "bijkomtijd' kost daardoor. Snap wel dat je een drempel over moet, hoor.
    Qua snijmachine kan ik je Big Shot absoluut aanraden, ik heb diverse machines gehad en dit is verreweg de beste. Je hebt ook een elektrische versie. Succes met kiezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Angelique wat een super stoer kaartje heb je voor jouw neefje gemaakt! Wat goed van jou dat je de rolstoel hebt gebruikt!! Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is. Het is een hoge drempel om een rolstoel te gebruiken maar het is voor de gezondheid en de pijn beter :) Ik gebruik zelf de Cuttlebug om te stansen. Ontzettend fijjne stansmachine, niet te groot, alle stansmallen kunnen erin en je kan er ook mee embossen :) Succes met het uitkiezen van een stansmachine!
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke kaart voor je negenjarig neefje Angelique!
    Ik heb de Double Do XL en ben er nog steeds tevreden mee.
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke voetbal kaart hoor!
    Ik heb de Big Shot en ben daar heel tevreden over, je kan er net als de cuttlebug gewoon nieuwe platen voor kopen als ze echt slecht zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een super kaart voor een voetballertje Angelique en ook ik sluit me bij de andere dames aan: het is jouw lijf en jouw energie waar je zuinig mee om moet springen dus ook al is het moeilijk, doen die rolstoel!!
    Ik ben begonnen met een Cuttlebug en vond het zwaar draaien en PANG echt uit elkaar geklapt na 3 jaar! Nu de Big Shot, draait zo licht als een veertje dus ik ben er heel blij mee. Wat GerJanne schreef over de platen dat klopt maar ook bij de Cuttlebug had ik op een gegeven moment de groeven in het papier dus dat hou je vrees ik. k zou maar even flink gaan surfen langs de webshops want er is nogal wat verschil in prijs en desnoods koop je direct reserveplaten dan kun je jaaaaaaaaaaaaaaaaaaren vooruit!!!

    Succes er mee, xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke kaart heb je weer, zeker voor een voetbalfan. Stansmachine? ik ben begonnen met een 2e hands Wizzard van spellbinders en die voldoet nog steeds, wel al nieuwe platen aangeschaft. Heb geen ervaring met andere. Kijk eens bij Marijke's hobbyshop in Axel, ze kan je vast goed adviseren

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik heb zelf een bigshot van Stampi'Up! super handige machine. Ze verkopen er ook magneet platen bij maar die heb ik zelf nog niet. Maar dat is ook echt een aanrader. Nu plak ik de stansjes soms met schilderstape vast om ze goed op hun plek te houden. Als je meer info wilt mag je me altijd een mailtje sturen.
    littlebirdtreasures@gmail.com

    Groetjes Jane

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi
    ik ben al aan mijn 3de cuttlebug en ben heel content van, ook handig om mee te nemen naar een vriendin, thuis gebruik ik nu meestal mijn bigshot ook heel content van en als je wat problemen hebt met draaien zou ik een E-bosser aanraden
    grtjs Lisbeth

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, is altijd zo fijn om te lezen. Nog een fijne dag.
groetjes Angelique