vrijdag 1 april 2016

Knotsgekke kaartendagen Den Bosch

Hoi Dames,

Alweer twee enerverende dagen achter de rug. Zoals ik woensdag al schreef moest mijn dochter voetballen tegen KAA Gent.  Er werd met 8-0 verloren, het niveau verschil was echt te hoog. De Belgische dames trainen drie keer per week en het elftal van Demi is een gelegenheidsteam die zo'n één keer per maand samenspeelt. Helaas kwam ze ook nog eens ongelukkig in botsing met een medespeelster die met haar schouder op Demi's neus terecht kwam. Woensdagavond zaten we nog op de HAP omdat ze bang waren voor een breuk. De dokter dacht van niet en de rontgenfoto van donderdagochtend wees gelukkig uit dat hij gelijk had. 
Zelf was ik donderdagochtend met mijn moeder en haar vriendin om acht uur al vertrokken naar Den Bosch. Daar ontmoette ik Nancy en in tweetallen hebben we een superleuke en gezellige dag gehad.
Op het blogplein ontmoetten we Thea WildemanAnneke en Renate waarmee we even een praatje maakten. Jammer dat de meesten van jullie op een andere dag gaan want ik vond het heel bijzonder om bloggers in het echt te ontmoeten.
's Middags zijn we spontaan aangeschoven bij een workshop van Hanny, dit was stempelen dus voor mij heel leerzaam. Hieronder het resultaat, aan de doodle lijntjes kun je zien dat het nog niet vlekkeloos ging.

KIC - gebruik een techniek die nieuw voor je is

Op het eind van de middag een hele lange tijd doorgebracht bij Thea van KreaTeja. Zij demonstreerde Zig Clean Color Real Brushes en nam alle tijd voor ons om te adviseren met welke kleuren we konden beginnen en welke heel mooi op elkaar aansloten. Ik heb acht stiften gekocht zodat ik ook kan gaan leren inkleuren, zin in.
En als laatste nog een foto van al mijn aankopen, schandalig veel is het geworden. Dank je wel Nancy voor de leuke dag en de vele tips die ik gedurende de dag van je kreeg.


Vanavond ga ik lekker achter de computer zitten om weer eens bij jullie langs te komen, heb jullie een beetje verwaarloosd de laatste dagen. Geniet allemaal van het mooie weer dit weekend!

post signature

37 opmerkingen:

  1. Dat was zeker een geslaagde dag !
    Ach en zo schandalig veel is het niet !!!!!
    Geniet er maar van !!!!
    Mooie kaart geworden !

    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nu lekker bijkomen....! Je kaartje is erg mooi. Groetjes, ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk wezen shoppen Angelique?? Ik ken dat gevoel, je kunt niet stoppen, je denkt dan ...nu is het genoeg maar dan zie je weer iets wat je graag wil hebben en dat koop je dan, zo gaat dat maar door, hahahaha.
    Je hebt wel een prachtige kaart gemaakt hoor, heel mooi gedaan met mooie stempels!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie, vrolijke kaart! Knap gedaan! En heerlijk al die nieuwe aankopen, dat worden weer heel veel knutseluurtjes! Maar wat vervelend voor Demi zeg... fijn weekend! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oeps...en bedankt voor je deelname aan de challenge bij KIC ;-)

      Verwijderen
  5. Mooie kaart heb je gemaakt op de beurs. Altijd leuk om tijdens zo'n workshop weer iets nieuws te leren. Je aankopen zien er top uit. Ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Met de perikelen van je dochter en ziekenhuis bezoek is nooit leuk! gelukkig goed afgelopen! En wat zal jij genoten hebben op de beurs en ik vind dat je nog veel mensen hebt gezien Angelique, want meestal valt dat niet mee! En Nancy kletst volgens mij voor tien...lol..dus hebben jullie je best vermaakt! Wat heb je prachtige beurs inkopen gedaan, wordt volgens mij nog moeilijk kiezen wat het eerst, hihi En het verwaarlozen, voel je daar absoluut niet schuldig over!!! Gewoon van bovenaf beginnen, want inhalen doe je het toch niet meer! Hiermoet je lekker van nagenieten en ook van het mooie weer wat er aan komt het weekend! Een lekkere lange babbel van mij, want ook ik moet wel eens overslaan hoor!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke kaart heb je tijdens de workshop gemaakt, Angelique. Erg mooi gedaan!
    En zoveel leuke spulletjes gekocht. Veel plezier ermee, maar dat gaat vast wel lukken :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk om te lezen dat je het zo gezellig hebt gehad Angelique. Lekker geshopt, leuke mensen in het echt gesproken, tips gekregen en een prachtige kaart gemaakt tijdens een workshop :) Ik heb er zin in morgen! Wel jammer dat ik jullie mis loop :(
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Da klinkt wel als en super dg Angelique, zo leuk medeblogsters ontmoeten en goede tips te krijgen! Geniet van al je mooie aankopen en succes met kleuren (heb van dat merk nog nooit geoord!). Je ws-kaart is enig!!
    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Inderdaad een mooie stapel materiaal als je alles bij mekaar ziet Angelique, maar echte basisspulletjes allemaal! Letters, bloempjes, inktjes! Wordt genietend aan de slag gaan/zijn!
    Ik ben heel blij dat we gisteren samen op de beurs waren, heel gezellig!
    vandaag dan toch maar de vierkante gelliplate gekocht en de ontbrekende kleurtjes van de zigmarkers, en ... en...
    Nu nog zien hoe ik uren bij krijg in een dag... ;-)
    groetjes en tot...
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zie dat je met je kaartje één van de toppertjes bent bij KIC! Proficiat hoor!
      Je wordt er gastdesigner: tof! beel plezier!
      nancy

      Verwijderen
  11. Dat is een héél verhaal Angelique, leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt gehad op de beurs.
    Je aankopen zien er toppie uit.
    Ook de kaart die je hebt gemaakt is super mooi.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Angelique,
    Ik las je gezellige reacties bij mij. Gezellig dat je er weer was. Fijn dat het met je dochter goed afgelopen is. Je hebt zo maar een blessure of een breuk bij voetbal. En het verliezen, ach..... Als je maar lol hebt, toch?
    Je aankopen zoen er geweldig uit! Wat kun je daar blijven worden hè? En je kaart is prachtig. Stempelen is erg leuk en er zijn zoveel mogelijkheden! Ben benieuwd of je vaker iets gaat laten zien met een stempeltechniek.
    Altijd Leukemans Bloggers in het echt te zien. Helaas is den Bosch voor mij even onmogelijk. Ik ws al in Hardenberg en het kan niet altijd feest zijn, hè?
    Groetjes ne geniet vanher mooie weer en je nieuwe knutselspullen...
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. je kunt even vooruit! leuk.. jammer dat den Bosch voor mij gewoon te ver weg is.. .. ik ben benieuwd naar je volgende creaties met al deze leuke spulletjes. groeten miranda k

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat een pech, niet leuk op die manier je hobby uitoefenen.... hopelijk is het allemaal meegevallen in het ziekenhuis, gelukkig heb jij een leuke dag gehad =)
    leuk gemaakt ! geslaagde creatie,
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een pech voor je dochter... Ik vind je kaartje erg leuk geworden! En wat heb je een hoop gekocht, heerlijk Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooi kaartje! Veel plezier met je spulletjes !!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Angelique,
    je hebt lekker veel gekocht, hele mooie spulletjes en ook de Zig markers heb ik al veel goeds over gehoord.
    Het was vast heel gezellig met Nancy, ik ben naar Zwolle geweest, het was daar lang niet zo gezellig als in Den Bosch en niet druk ook..
    Dus volgende keer ga ik ook maar eens richting Brabant..
    Je kaart is erg mooie geworden..
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Fijn dat je dochters neus er goed afgekomen is!
    Wat een mooie kaart en hoe leuk dat je zo'n geslaagde dag op de beurs had. De buit ziet er goed uit, veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. toffe kaart.

    en leuke buit. Veel plezier ermee

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een verhaal over de neus van je dochter Angelique!
    Hopelijk gaat het weer een beetje met haar!
    Wat fijn dat je het zo leuk vond op de beurs....ik ben gisteren geweest maar heb verder geen blogmaatjes gezien!
    Jij hebt ook leuke dingetjes gescoord!
    Ook heb je een mooi kaartje gemaakt bij een workshop....wij hebben er ook een gedaan.
    ga fijn knutselen met je spulletjes....ik zal er zeker binnenkort wat van te zien krijgen!
    Groetjes en een fijn weekend,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Héérlijk dat je zo genoten hebt op de beurs Angelique. Ik kon dit keer jammer genoeg niet maar ben wel van plan om volgende week zondag naar de stempelbeurs te gaan...nu al zin in. Ik zit hier nu al te genieten van je fleurige gestempelde kaart, ik vind het er heel mooi uitzien. Ik ben benieuwd wat voor moois we nog meer voorbij gaan zien komen met je net aangeschafte spulletjes. Veel plezier ermee.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  22. hoi
    mooi kaartje
    bedankt om mee te doen bij KIC
    grtjs Lisbeth DT

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hele mooie kaart geworden,Angelique.Mooi stempelwerk.Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad op de Beurs.Je hebt leuke spulletjes gekocht.

    Groetjes,Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi, wat een mooie kaart is dit zeg...prachtig gedaan. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit gestempeld is en met wrelk materiaal je dit hebt gedaan.
    Hoop op een reactie...vindt het zo leuk!
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vergeet nog te zeggen dat ik jouw blog ga volgen...zie veel leuks!
      Liefs Ellen

      Verwijderen
  25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. wat leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt gehad in Den-Bosch. Zo te zien heb je lekker wat nieuwe hobbyspulletjes bij elkaar geshopt. Ook ik vind het waanzinnig leuk dat ik jullie heb ontmoet, en natuurlijk kan ik het niet laten om even te komen spieken op je bloggie. Hopelijk kan ik snel weer genieten van een leuke creatie van je. Ik wil daar niets van missen, dus ik ben je meteen gaan volgen.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Mooi kaartje Angelique! Toppie gedaan en wat een leuke aankopen! Ik heb me een beetje ingehouden maar het was wel leuk op de beurs. Omdat ik pas laat in de middag op zaterdag er was, heb ik dat hele bloggersplein niet gezien, zag het thuis pas op de plattegrond! Suf hè! Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Mooi kaartje Angelique! Toppie gedaan en wat een leuke aankopen! Ik heb me een beetje ingehouden maar het was wel leuk op de beurs. Omdat ik pas laat in de middag op zaterdag er was, heb ik dat hele bloggersplein niet gezien, zag het thuis pas op de plattegrond! Suf hè! Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een leuk kaartje Angelique! En het was erg leuk om je te ontmoeten :) Zo te horen hebben jullie ook een leuke dag gehad en leuke spulletjes gekocht ;) Daar ga je zeker veel plezier aan hebben, en die bomenstans is ook leuk! Heb ik ook zojuist gebruikt op mijn kaartje ;) Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wonderful colors, stamped image and card design.

    Hugs Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een gaaf kaartje! Leuk al die gestempelde achtergrondjes en dan de vogeltjes er overheen. Je doodle randje ziet er erg leuk uit, niks mis mee!
    Je hebt super leuke spullen op de beurs gekocht.......ik ben benieuwd wat voor een moois je daarmee gaat maken.
    Het lijkt mij ook erg leuk om bloggers in het echt te ontmoeten.
    En wens je dochter nog sterkte met haar neus!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Je kaartje ziet er prachtig uit, zo voor de eerste keer.
    En zo te lezen heb je erg genoten.

    Lieve groet Giny

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Angelique,
    ik dacht toch serieus dat ik had gereageerd. Niet dus...nou bij deze. Want ik vind je kaart supermooi en dat moet wel gezegd worden. Wat een gezellig verhaal over de beurs. Volgend jaar willen mijn vriendin ik toch ook maar naar Den Bosch. Volgens mij is dat de leukste beurs.
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Altijd gezellig in Den Bosch!
    Ik hoorde standhouders praten over andere beurzen dat het daar stukken minder was..ja wat wil je ook in ons Brabant is het altijd gezellig toch!
    Ik ben donderdag ook geweest met een vriendin maar we waren zo druk maar kramen bekijken dat we er niet toe kwamen om anderen aan te spreken of een workshop te doen een dag is eigenlijk veel te kort.
    Leuke dingen heb je gekocht!
    Daar kun je weer een tijdje mee vooruit!
    Ik ga nog even naar je laatste post.
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, is altijd zo fijn om te lezen. Nog een fijne dag.
groetjes Angelique