maandag 30 augustus 2021

Een spannende dag

 Hoi,
 
Nick z'n vakantie zit er weer op.  We hebben niet zoveel bijzonders gedaan maar het niks moeten is ook al heerlijk. Afgelopen donderdag zijn we met Nancy  en haar man gaan varen op de Biesbosch en daarna uit eten in Dordrecht, een hele gezellige dag.
 
Maar jullie willen nu vast wel weten waarom het vandaag een spannende dag is. Demi is in juni geslaagd voor haar diploma CIOS  SCUB (sport coördinator uniform beroepen). Dit kaartje maakte ik voor haar. Ik kreeg van Suzan enkele afstudeerhoedjes toegestuurd om op mijn felicitatiekaartjes te gebruiken, nogmaals dank je wel.
 

Vanaf januari is Demi bezig geweest met een sollicitatieprocedure bij de landmacht als onderofficier instructeur lichamelijke oefening en sport. Eind juni hoorde ze dat ze is aangenomen. Gisteravond moest ze binnen zijn op de kazerne en vandaag begint haar 8 maanden durende opleiding tot militair en sportinstructeur.
Ze zit een hele week intern en mogen enkel het weekend naar huis. Dus een grote verandering hier in huis. Dit kaartje maakte ik als felicitatiekaartje, viel nog niet mee om wat geschikte plaatjes te vinden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Een paar weken na Demi hoorde haar vriend Krijn dat hij is aangenomen bij de luchtmacht als onderofficier aviation mission support, een hele mond vol maar is een soort planner, werkvoorbereider. Een bijna gelijk kaartje voor hem gemaakt. Dus er staat hen beide een hele nieuwe uitdaging te wachten. 
En ik ben toch wel een wat gespannen moeder wat de toekomst allemaal gaat brengen. 
 

Lieve groetjes AngéliquePS. Dank jullie wel voor alle verjaardagswensen, ik ga iedereen nog persoonlijk bedanken maar vandaag is de 1e dag dat ik de computer weer aan heb sinds 2 weken.

20 opmerkingen:

 1. Nou Angelique dat zijn idd héél bijzondere én spannende gebeurtenissen, gefeliciteerd voor allebei! Leuke kaarten voor het "uniform-koppeltje" en weer een totaal ander soort wasjes in de machine bij thuiskomst 😊..ik kan er over meepraten al is het hier allemaal al weer heel lang geleden!
  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd. Wel bijzonder dat Demi geslaagd is en zij en haar vriend tegelijk een baan hebben gekregen bij een verschillend legeronderdeel. Ook wel spannend voor hen en ook voor jullie als ouders, zo'n nieuwe fase in het leven.
  Je hebt leuke kaarten voor ze gemaakt.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd .
  Een prachtige serie kaarten ook voor de geslaagde.
  Groetjes , Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat. Wat bijzonder dat zij allebei tegelijk een baan in het leger hebben gekregen. Je hebt voor alle gelegenheden prachtige kaartjes gemaakt!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Angelique! En wat spannend allemaal, maar wel leuk!
  Je kaartjes zijn prachtig!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaartjes en zo leuk dat ze alletwee een baan hebben! Gefeliciteerd voor hun hoor!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat voor Demi en haar vriend. Dat zal een zware tijd zijn voor hun die opleiding. Wens ze veel succes. En de kaartjes zien er prachtig uit!
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is een hoop goed nieuws Angélique en je hebt mooie en leuke felicitatie-kaarten gemaakt.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd, wat een leuk nieuws dat Demi en haar vriend allebei met iets nieuws beginnen! Je hebt voor allebei leuke passende kaarten gemaakt!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi nieuws. Ik les dit en ik herinner me nog zo goed dat je schreef dat Demi in spanning zat of ze aangenomen was bij het CIOS. EN nu alweer klaar. De tijd gaat heel snel.
  Je kaartjes zijn gaaf!
  En tja, die toekomst van je kinderen. Loslaten hoort erbij, niet makkelijk, maar zo gaat dat....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke goede nieuwtjes, gefeliciteerd! Erg mooie kaarten heb je voor hun gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat heb je héél leuk verzonnen en het is perfect uit je handen genomen!
  Tja..... als wij moeders toch eens in de toekomst konden kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige kaarten voor Demi en haar vriend, Angelique!
  Fijn dat ze beiden een baan hebben gevonden en ja moeders zijn altijd bezorgd en het gaat altijd anders sls je denkt, maar ik heb me ook altijd voorgehouden hoe hoe ik zelf alles heb gedaan en ervaren en dat heeft echt geholpen....
  En loslaten is ook een dingetje....maar ook dat komt goed!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke kaartjes. En wat fijn dat ze nu alle 2 aangenomen zijn.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat tof dat jullie dochter en haar vriend beide een baan hebben gevonden. Altijd fijn als ze hun weg weten te vinden. Je maakte mooie kaarten voor ze.
  Ik moet ook nog aan de slag met een kaart voor een baan want onze oudste begint 12 september aan zijn eerste, echte baan.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele mooie kaartjes, wat fijn dat je dochter een baan heeft gevonden! En best pittig zo te horen. Ach als ze het maar naar hun zin hebben, maar inderdaad een hele verandering in huis. Ik begrijp het.
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 17. was zeker spannend allemaal, al die testen en proeven... En de komende maanden vast ook nog allemaal niet te onderschatten. Wel goed voor hen dat ze beiden nu starten aan een nieuwe uitdaging. Toffe kaartjes!
  Lieve groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke kaarten heb je de gemaakt. Zeker spannend allemaal. Voor de jongelui wel heel leuk dat ze dd saban hebben gekregen. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke en toepasselijke kaartjes heb je gemaakt! Dat wordt een spannende tijd bij jullie met al die nieuwe dingen!
  Niet te veel piekeren meestal komt alles wel goed!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jullie hebben zeker een spannende tijd achter de rug, wel allemaal gelukkig heel erg positief. En nu merk je echt dat kleine kindjes groot worden.
  Leuke kaarten heb je voor ze gemaakt !!!
  Fijne dag,
  Hetty

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, is altijd zo fijn om te lezen. Nog een fijne dag.
groetjes Angelique