dinsdag 15 maart 2022

Girlz Creative Crafts #23 Tienerkaart

Goedemorgen

Vandaag begint de nieuwe challenge van Girlz Creative Crafts  en de opdracht deze maand is: "Maak een tienerkaart". Ook dit is weer een lastige want tieners hebben we niet veel meer in de familie, nog 1 nichtje en voor haar maakte ik dan ook deze kaart. 

 


Lekker kleurig door de achtergrond, dit was een bladzijde uit een reclamefolder, te mooi om weg te gooien. Het plaatje is van De Hobbyhouse, natuurlijk de onmisbare telefoon en het hondje verwijst naar hun hond waar ze dol op is. De witte hartjes om het een beetje op te fleuren.

Verder een eenvoudige kaart want helaas heeft corona me toch te pakken gekregen. Eén van de ergste dingen vind ik dat ik niks ruik en proef en aangezien ik enorm van lekkere dingen hou is dat echt een straf. En zoals een aantal van jullie al schreef, het gedoe erom heen zoals de boodschappen, de hond uitlaten.

Alle informatie over de challenge en de mooie voorbeelden van de andere dames kan je hier  vinden. Dus het thema is een tienerkaart en voor deze challengeblog wordt er altijd een plaatje, knipvel of prentje gevraagd. Vanaf nu mag er ook gebruik gemaakt worden van stansjes maar geen stempel of digi. 

 

Lieve groetjes Angélique

 

11 opmerkingen:

 1. Leuke kaart maakte je voor je nichtje!
  Vervelend da de corona je toch te pakken heeft gekregen...Beterschap.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke kaart en heel geschikt voor een tiener!
  Ach nee, jij ook al! En dan je reuk en smaak kwijt, dat lijkt mij ook zo naar! Ik hoop dat dit snel terugkeert. Beterschap!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart Angelique
  Beterschap
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie tienerkaart heb je gemaakt Angelique. Leuke kleuren en mooie digi. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel beterschap Angelique, wat balen dat jij nu ook prijs hebt! De kaart voor je nichtje is super met de mooie achtergrond en digi.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel leuk met dat toffe plaatje, perfect voor een tienerkaart!
  Hoop dat je je snel beter voelt en dat je weer alles kan proeven en ruiken!
  lieve groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die is een echte tienerkaart, héél erg leuk.
  Ach nee, ook corona, wat een gedoe hè, BAH!! Beterschap. Komt weer goed hoor met je reuk een smaak, kan even duren, maar komt goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooie kaart is het. En vervelend van de Covid. Ik dacht eigenlijk dat bij deze variant geen smaak- en reukverlies was...Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuk kaartje. Veel beterschap gewenst, ik hoop dat je reuk en smaak terug komen. Ik had het een jaar geleden en ruik en proef nog steeds bijna niks helaas.
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie tienerkaart. En beterschap ik hoop dat je niet te ziek bent.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk kaart, leuke afbeelding is dit! Bah, wat naar dat je ziek werd en reuk en smaak verliezen lijkt mij ook heel naar.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, is altijd zo fijn om te lezen. Nog een fijne dag.
groetjes Angelique