maandag 24 oktober 2016

Weer een beetje aan de slag

Hoi dames,

Hier eindelijk weer eens een berichtje van mijn kant. Helaas heeft mijn gezondheid me erg in de steek gelaten, wordt geteisterd door hoofdpijnaanvallen. Al heel wat onderzoeken gehad en dingen geprobeerd. Nu sta ik al maanden op de wachtlijst voor een revalidatietraject.

Waar ik voor mezelf achterkwam was dat ik met het kaartjes maken de lat voor mezelf te hoog had gelegd. Regelmatig iets posten, elke dag reageren en aan zoveel mogelijk challenges meedoen en in combinatie met de hoofdpijn had het plezier van het kaarten maken er af gehaald. 

Afgelopen drie weken op het gemak bezig geweest aan een setje van Hobbydots. De eerste kaart is klaar en laat ik hierbij zien. Het was lekker om gewoon een beetje bezig te zijn en niet zelf moest gaan denken.


Wat ik wel heel erg gemist heb was het contact met jullie! Dus ik ga nu op een rustig tempo weer aan de slag en probeer weer regelmatig langs te komen.



post signature

21 opmerkingen:

  1. Rustig aan ;) fijn dat het wat beter gaat. Je kaart is mooi. Gr Miranda k

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart hoor!
    Rustig aan maar...gezondheid gaat voor!
    Beterschap!
    Gr Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Angelique! Blij jou hier weer te zien, en je hebt een supermooie kaart gemaakt! Lijkt me een heel gedoe met die kleine stickertjes maar het resultaat is wel prachtig! en heel tof in combinatie met de plaatjes!
    lieve groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Annigide. Leuk om weer een kaart van je te zien. Let op hoor het is hobby en als je er hoofdpijn van krijgt is het jammer. Maar rustig. Plezier is belangrijk. Het is een superleuke kaart geworden.. maar rustig aan. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat vervelend dat je zo tot met hoofdpijn. Ik had je al gemist ook. Maar fijn dat je er weer een beetje bent. Je kaart is prachtig geworden. Sterkte en beterschap. Groetjes, Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Angelique!
    Sjonge, wat vervelend voor je. Hoofdpijn is zo naar! Hopelijk kun je snel revalideren! Leuk dat je bezig bent! En even niet nadenken is zeker lekker, gewoon plakken (maar dat zeg ik, en ik heb het nog nooit gedaan, lijkt me een precisiewerkje!) En af en toe wat lezen op andere blogs is toch ook leuk. Reageren hoeft niet altijd hoor. Alleen als je zin hebt! Het zou allemaal ontspanning moeten zijn en hobby...
    Sterkte en we zien je wel weer!
    Lieve groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wat een beauty Angelique, mooi gemaakt hoor. Wat naar dat je zo'n last van hoofdpijn hebt, hopen dat ze je ervan af kunnen helpen. Wat betreft freubelen en bloggen...blijf het lekker als hobby zien, niets moet en alles mag hoor. Het moet juist ontspannend zijn. Pas goed op jezelf :)
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Angelique,
    Ik miste ja al, maar de reden is minder fijn! Je bent niet de enige die de lat te hoog heeft gelegd om zoveel kaartjes te posten en met al die challenges mee te doen, ik verbaas me daar ook vaak over. Het is hobby en vooral plezier wat je erin moet houden! Ik kijk echt naar het totaal plaatje van jou kaart want hobbydots zegt mij niets! Heel leuk is het geworden. Rustig aan ... reageren is geen moeten en ook ik maak keuzes hoor! Die iedere dag posten, ga ik 1 x per week langs. Zorg jij eerst maar voor genieten van een kaartje maken en ik hoop dat je van die nare hoofdpijn af komt!
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hpi Angelique, heel vervelend hoofdpijnaanvallen, veen sterkte ermee en rustig aan doen hoor. Ik vind je kaart super, heel erg leuk. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je kaartje is een echte beauty hoor Angelique....en wat naar dat je zo door hoofdpijn geteisterd wordt...hopelijk gaat de revalidatie snel helpen...
    en niks mee tussenzitten hoor...ook ik reageer tegenwoordig niet meer alle dagen...kan het gewoon niet bijbenen ...en het moet leuk en ontapannend blijven..
    beterschap ermee meissie...

    liefs Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oef, hoofdpijn. Ik weet wat dat is.
    Fijn dat je weer terug bent. Trouwens mijn blog mag je overslaan qua reageren. Scheelt weer één om het gevoel te hebben dat je 'moet'. Want je moet niets.
    Dit moet ontspannend zijn....Ik begrijp je wel.
    Je kaart is super mooi. wat een mooi effect dat hobbydotten. Prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dag Angélique, in de lente zag ik Nancy na een workshop bij Elke en jullie gingen normaal samen gaan. Ik wist dat het niet zo goed met je ging, hopelijk komt er gauw verbetering.
    Je laat een mooi kerstkaartje zien.
    Doe maar rustig aan en probeer wat je doet er ook van te genieten.
    Liefs Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je vorige kaart heb ik gemist!
    Die is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat naar dat je zo'n last van hoofdpijn hebt! Dat moet zeker niet verergeren door bloggen. Dus luister naar je lichaam en doe alleen waar je ontspanning uit haalt. Je kaart is helemaal super! Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. He wat rot dat je zulke hoofdpijnaanvallen hebt elke keer. Ik hoop dat de revalidatie je zal helpen om handsvaten te krijgen. Ik vind je kaartje prachtig! En elke dag posten is voor niemand nodig Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat naar dat je zo'n last van hoofdpijn hebt.
    Het bloggen moet wel een hobby blijven net zoals het kaarten maken....fijn dat je het weer rustig op aan het pakken bent. Deze kaart met de dotjes is heel erg mooi!
    Groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo Annigide,

    Ik miste je al.Je hebt een mooie kaart gemaakt met een leuk plaatje.Beterschap.

    Groetjes, Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mooie kerstkaart Annigide, doe het rustig aan, je moet om je eigen gezondheid denken, beterschap...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. He bah, hoofdpijn is zo naar. Het inderdaad wel ontspannend blijven. Ik merk het ook aan mezelf hoor dat ik graag bij iedereen even wil kijken en reageren en ook aan challenges wil meedoen dus ook moet posten. Tja, het wel ontspannend blijven dus misschien moet ik deze regel ook maar op mezelf toepassen .....
    Het beste hoor, en rustig aan.
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat naar dat je zoveel hoofdpijn hebt, dat kan je helemaal lam leggen. Fijn dat je door het maken van deze mooie kaart ontspanning vond. Het is inderdaad een hobby en teveel willen lukt geen mens, hopelijk vind je te plezier weer terug.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wow....dat is heftig allemaal Angelique!
    probeer maar rustig aan te doen en geniet van de momenten dat het wel goed met je gaat!
    Je kaart is prachtig!
    Groetjes en sterkte,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, is altijd zo fijn om te lezen. Nog een fijne dag.
groetjes Angelique