maandag 23 maart 2015

Babykaartjes, heel verschillend

Goede avond,

Nog een kort berichtje van mij. Zaterdag een heel dag weg geweest en de zondag moet ik dan bijkomen...en voor je het weet is het alweer maandagavond. Wilde toch nog even twee babykaartjes posten, ééntje in de traditionel kleurtjes en ééntje net iets anders. Want niet iedereen houdt nu eenmaal van dezelfde dingen. 

Het blauw/groene kaartje is al wat ouder en gemaakt met een oud pyramide kaartje en stickers. De stickertjes heb ik uitgeknipt en verhoogd opgeplakt.

Het andere kaartje is gemaakt uit het boekje 3D mini boekje nr 18 van SWALK. Alle plaatjes in dit boekje zijn superzacht van kleur. Als achtergrondvel ooievaartjes en daarop een 3d plaatje. Met een brad nog een labeltje vastgemaakt.


Ik zag dat er bij het hobbyjournaal een challenge was met als thema babykaartjes, dus ga ik met deze kaartjes meedoen.Nog een hartelijk welkom voor Marian Vos, wil je nog ff je blogadres doorgeven want die kon ik niet vinden. En wil natuurlijk ook even een kijkje bij jou nemen.
En morgen heb ik een vraagje voor jullie!!!

Groetjes en nog een fijne avond.                 Angélique
7 opmerkingen:

 1. Wat een lieve kaartjes. Ik vind tweede het leukste. Maar altijd leuk als je de stijl van de ontvanger kent, dan zit je altijd goed.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2super schattige babykaartjes Angelique
  super lief!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee leukerdjes!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie babykaartjes !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarom jongens altijd een stoer kaartje moeten en meisjes een zacht lief kaartje is mij nog steeds een raadsel. Ik kijk naar wat de ouders mij sturen en daar pas ik mijn felicitatiekaartje op aan. maar ze zijn allebei leuk hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jacqueline,
  2 hele lieve kaartjes heb je gemaakt, alles past weer perfect bij elkaar,
  groetjes, Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 2 mooie babykaarten heb je gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, is altijd zo fijn om te lezen. Nog een fijne dag.
groetjes Angelique